Bolaget skall bedriva turistnäring, förädling av lappländska delikatesser och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 22 586 | 17 938 | 11 893 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -340 | 1 867 | 819 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -558 | 1 667 | 770 |
Årets resultat (tkr) | -54 | 788 | 419 |
Summa tillgångar (tkr) | 8 227 | 8 051 | 5 295 |
Antal anställda | 24 | 19 | 12 |
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 22 586 | 17 938 | 11 893 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -340 | 1 867 | 819 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -558 | 1 667 | 770 |
Årets resultat (tkr) | -54 | 788 | 419 |
TILLGÅNGAR | 2024-08* | 2023-08* | 2022-08* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 6 384 | 5 933 | 4 421 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 843 | 2 117 | 874 |
Tillgångar (tkr) | 8 227 | 8 051 | 5 295 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-08* | 2023-08* | 2022-08* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 2 212 | 2 566 | 1 778 |
Obeskattade reserver (tkr) | 600 | 1 149 | 549 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 1 352 | 1 008 | 618 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 4 064 | 3 328 | 2 350 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 8 227 | 8 051 | 5 295 |
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 24 | 19 | 12 |
Omsättning per anställd (tkr) | 941 | 944 | 991 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -1.5% | 10.4% | 6.9% |
Soliditet | 32.1% | 42.1% | 41.0% |
Kassalikviditet | 29.3% | 40.3% | 20.6% |
Nutti Sami Siida AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Bierra Nisse AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-08.
Bolaget skall bedriva turistnäring, förädling av lappländska delikatesser och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.